Кастинг за Мис България 2013 – градове и дати

Велико Търново дава старт на кастингите за Мис България 2013

Започват кастингите за най-чакания и престижен конкурс за красота в страната „Мис България 2013”. Първата спирка от обиколката по набиране на участнички е „Интерхотел Велико Търново”. Екипът на конкурса ще оценява претендентките на 25 и 26 май, събота и неделя, от 10:00 до 17:00 в Зала 1 на хотела в старопрестолния град.

За да имат възможност красавиците от всяко кътче на България да премерят сили за короната, кастингите ще продължат в морската столица Варна на 1 и 2 юни, в Пловдив на 8 и 9 юни и ще завършат в София на 15 и 16 юни.  Конкурсът е подготвил и много изненади извън официалното препитване на кандидатките.

За трета поредна година изборът на Мис България е поверен на !no frame media. Продуцентите са подготвили нестандартна риалити поредица за подготовката на момичетата в пътя им до финала, която зрителите ще проследят в ефира на TV7.

Претендентиките за короната трябва да с пропорционално тяло;.да не са сключвали брак и да нямат деца, както и да не са представяли България в международни конкурси за красота. Няма да има възрастови ограничения за участие в кастингите за Мис България 2013!

Подробности за всички кастинги, както и информация за втория етап на подбора, очаквайте скоро.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2013 г.