Кастинг за ловци на митове по Discovery Channel

Discovery Channel в търсене на новите „Ловци на митове“

Десетима участници ще се съревновават за мястото си в хитовата поредица от 11-и ноември

Търсенето на новите разбивачи на митове започва! Десетима участници, готови на експериментират, градят и рушат, за да подложат на тест градските митове и триковете на Холивуд, ще се състезават за мястото си в екипа на една от най-хитовите поредици на Discovery Channel за всички времена – „Ловци на митове“. Конкуренцията е огромна, а напрежението расте с всеки следващ експеримент. Кои ще са щастливите наследници на Адам Савидж и Джейми Хайнеман? Експлозии, разкрития и научни опити ще завладеят екрана с „Ловци на митове: Кастингът“ от 11-и ноември, в 21:00 часа по Discovery Channel.

Всеки епизод от поредицата поставя на изпитание два мита – един чрез работа в екип и един чрез индивидуални усилия, в кръг на елиминации, който има за цел да провери уменията, научните познания и креативността на състезателите. Участниците ще се сблъскат с купища предизвикателства, за да докажат, че заслужават мястото си в екипа. Кои от тях ще успеят и за кои състезанието ще приключи още в самото начало?

След като Адам и Джейми в продължение на години изумяваха зрителите на Discovery Channel с разбиването на познати митове и трикове от известни филми, сега десетима ентусиазирани млади експериментатори ще се впуснат в тежка надпревара, за да се превърнат в новите „ловци на митове“. Експлозии, стрелба и купища други предизвикателства ще се изправят на техния път към победата в „Ловци на митове: Кастингът“ от 11-и ноември, в 21:00 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.