Kарл Кокс „прегази“ Tiesto на път за Cacao Beach!

Kарл Кокс или Най-влиятелният диджeй на планетата според Global Gathering ще запали пясъка на Cacao Beach в събота

Кулминацията на парти сезон 2011 е в Слънчев бряг тази събота и главните виновници са Метрополис и легендата в световната денс индустрия Карл Кокс.

Безспорно най-любимият диджей на всички времена се завръща в България за първото си плажно парти и едва ли някой го интересува, че звездата обича суши, ще дойде с чартърен полет и кои местни забележителности планира да разгледа – защото това е Карл Кокс – диджеят, който винаги пълни залите на макс, диджеят с най голямата усмивка и завладяваща харизма зад пулта, некоронованият крал на планетата, наречена ТЕХНО.

Само  преди около месец легендарният британски продуцент и техно и хаус диджей прегази eлитна конкуренция в лицето на Tiesto, Armin van Buuren и Pete Tong след допитване до феновете на денс фестивала Global Gathering, които го обявиха за най-влиятелният дидежей на Земята.

Kарл Кокс е истинска икона на денс индустрията и през последните 30 години е павирал  пътя за електронната денс музика, разбивайки стилови граници и събирайки милиони последователи на дансинга по целия свят. И без да трябва да му застилат червен килим, което  противоречи на една толкова голяма и в същото време толкова земна звезда, домакините от Метрополис са подготвили грандиозно шоу за любимеца си.

Над 10 000 фена се очакват на Cacao Beach на 20 август, a организаторите вече са вдигнали  над 100 кв. м сцена, която в събота ще бъде оборудвана с гигантски  LED екран, топ саунд и light шоу от професионалният международен екип на GretschHouse.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 август 2011 г.