Карбовски купува бебе в ефир, Гала гледа (ВИДЕО) с онлайн видео и снимки

Карбовски купува бебе в ефир, Гала гледа (ВИДЕО)

Промоция: 699 лв./кг.

Предаването „Карбовски: директно„, излъчено на 13 ноември по „Нова телевизия“ започва с разговор със Сергей Станишев – относно проекта „АБВ”. Битка Срещу Партията (БСП) ли е новият проект?

Левият лидер коментира и „кривиците” на ГЕРБ, изтъква увеличението на контрабандата.

Следващият гост е Гала. Тя е участник в рубриката „Деца на килограм”. Кабровски обяснява на Гала, че директно в ефир ще се опитат да купят 4-месечния Калоян. Екипът работи по този проект от 6 месеца. На екрана зад водещия пише: „Промоция: 699 лв./кг.”.

След проведени преди време разговори с жена от ромски произход, на живо в ефир със скрита камера виждаме разговор на репортер на предаването с жената, наречена Карамфилка. Спазарената сума за детето е над 3000 лева. От предварителния разговор се разбира, че жената знае, че извършваната покупко-продажба е незаконна.

Прш успешна продажба, Гала трябва да се погрижи за детето. Детето влетя в студиото, в присъствието на Надя Шабани, председател на Държавната агенция по закрила на детето. Веднага се обадете на полицията и социалните, това е дете в риск – призовава тя, докато Гала се радва на бебето в ръцете си.

Следва обаждане на телефон 116 111 – национална линия за деца в беда (социалните служби). Социалните прехвърлят топката към полицията, която обещава да дойде в сградата на Нова телевизия на летище София. Уговорката с г-жа Шабани е детето да бъде предадено отново на майката, като тя бъде задържана до пристигането на полицията.

Следващият гост в студиото е Георги Лозанов от СЕМ, който също коментира казуса с „Гражданина Калоян”.

Карбовски Директно 13 11 10 Част 1 7 (разговорът със Станишев):

Карбовски Директно 13 11 10 Част 2 7 (разговорът със Станишев):

Карбовски Директно 13 11 10 Част 3 7 (Деца на килограм – започва в средата на клипа):

Карбовски Директно 13 11 10 Част 4 7

Карбовски Директно 13 11 10 Част 5 7

Карбовски Директно 13 11 10 Част 6 7

Карбовски Директно 13 11 10 Част 7 7

Коментари (3)

Публикувано в на 14 ноември 2010 г.