Капка Георгиева „цопва“ в Денсинг старс

Капка Георгиева влиза в Dancing Stars: “Танцът е моята форма на протест”

За участието на общинския съветник в популярния танцов формат стана ясно  от предаването „Здравей България“ на Нова телевизия.  Тя сподели, че е избрала тази нестандартна сцена за своите послания като форма на личен протест срещу  големите партии, които ще хвърлят милиони в  предизборните си кампании, запушвайки гласа  на малките.

„Докато всички политици говорят,  аз ще протестирам чрез музика и танц.  Смятам, че няма да натрупам негативи, хората имат нужда малко да отпуснат напрежението. За мен танцът е форма на изразяване, на лично мнение, на показване на индивидуалност. Танцът е давал кураж преди битка.  Чрез танц шаманите са се свързвали с боговете. Обичам характерните танци. Харесвам много фламенко и тангото. Възприемам ги като истории за истинска страст. Обичам предизвикателствата и ги  приемам с радост.  Чрез участието си в Dancing Stars ще дам кураж на много българки, ще ги насърча да не си поставят сами бариери, да бъдат себе си и да се харесват, независимо на каква възраст са и каква професия имат“ .          

Партньор на Капка ще бъде 20 -годишният Георги Ганев.  Това е неговото първо участие в Денсинг старс. Той е  9 пъти  шампион на България по спортни танци,  като в една от годините е  абсолютен  победител във всички категории. За своята 12-годишна кариера има шест участия в световни първенства  и четири –  в европейски.

Във връзка с обявения ден на национален траур на 06 март (сряда), бихме искали да ви уведомим, че шоуто „Като две капки вода“ няма да стартира в ефира на Нова ТВ. На негово място ще бъде излъчен филмът „Отвъд граници“.

Предаването се отлага с една седмица и първият лайф ще бъде на 13 март, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 март 2013 г.