Кандидат за „Ясновидци 2“ получи видение за Ахмед Емин

Дали обаче твърденията са подплатени от способности, ще става ясно тепърва

Един от кандидатите за втория сезон на „Ясновидци” се явил пред кастинг екипа на „Глобал филмс” с шокиращата новина, че е получил съвсем ясно видение за смъртта на Ахмед Емин!

Версиите около загадъчната кончина на дясната ръка на Ахмед Доган от няколко дни владеят общественото и медийно пространство. А ето и какво разказва кандидат-ясновидецът за видението (19 октомври), два дни след трагичния инцидент:

Според него, Ахмед Емин е „убит от полицай, след случайна свада”!!! Следва и описание на убиеца: „с неголям чин – пазач или охрана, сприхав характер, роден на 15-о число, около 33 годишен, със синьо-зелени очи и шапка”.

Дали това е вярно, никой не e в състояние да каже, тъй като кандидатите за участие във втория сезон на хитовото шоу на bTV все още не са преминали през тестовете на екипа, с които да докажат, че наистина имат свръхестествени способности.

До края на самия кастинг на 24 октомври (петък) остава съвсем малко време, а молби за участие все още се получават на телефона и имейла на предаването.

Едва след това ще бъдат проведени и първите изпитания на кандидатите, за да бъдат избрани тези, които ще се борят пред цяла България, за да докажат ясновидската си дарба.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2008 г.