Кандидат-президент Жоро Бекъма нае готвач и масажистка!

„Пълна лудница” стартира първото си национално турне с разбиващо шоу в Пловдив!

Изпълненият до краен предел летен театър аплодира, пя и се смя с  артистите до припадък. В резултат от бурните реакции и дълги аплодисменти шоуто продължи над два часа и половина почти до  полунощ /при предварително планирана дължина около 2 часа/. Дечица поднасяха цветя по време на целия спектакъл. Звездите на хитовото шоу се превъплътиха освен в лбимите образи на Бекъма, Марчето, мама Божка , Карфиол, Тишански и в Спиро, АББА, Бий Джийс. Музикалните изпълнения и убийствени танци на Рачков, Мария Сапунджиева, Геро и Зуека  докараха мускулна треска на публиката, която не успяваше да си поеме дъх. Сред публиката бяха и специално пристигналите от София Зейнеб и Елица от „На кафе” и голяма част от екипа им.

Предизборният щаб на Жоро Бекъма пътува с луксозен автобус, обзаведен с хладилници и плазмени телевизори. Така артисти и екип ще могат да гледат и обсъждат собствените си изпълнения докато пътуват из страната. Режисьорът на спектакъла Маги Халваджиян е изклчително доволен от старта  и похвали актьори и екип за перфектната работа и липсата на издънки, което е рядкост при премиера.

Кандидат-президентът Жоро Бекъма и щабът му начело с мама Божка  се радват на грижите на тайландски готвач и филипинска масажистка. Въпросните специалисти бяха само част от изискванията на актьорите от комедийното шоу. Масажите са услуга от първа необходимост според участниците в турнето, за да са в състояние да изпълняват трудоемката си хореография ден след ден от 23 август до 1 септември.

Към артистите е прикачена и хореографката на Адреналинките  Стаси, с която ще репетират преди всяко шоу. Само в резултат на репетициите преди турнето актьорският състав загуби общо 14 кг, като близо половината от тях се дължат на Карфиол Петров /Геро/.  Гримьори и фризьори ще работят над сценичните образи по няколко часа преди всяко шоу, а тоалетите приготвени от Кремена Халваджиян ще шашнат и най-невпечатлителния зрител.

След Пловдив трупата продължава към Стара Загора.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 август 2011 г.