Кампанията на N-Joy за шопинг маниачки започна!

ШОПИНГ! ШОПИНГ! ШОПИНГ!

Скъпи дами ! Участвате ли вече в новата игра на радио N-JOY и Opel Agila – Енджой Агила?!

От 14 октомври, всеки ден от вторник до събота, елегантен автомобил Опел Агила обикаля по най- оживените търговски улици, магазини и шопинг центрове на София.

Почитателките на шопинга знаят – предстои вълнуваща среща с „Енджой Агила” и много подаръци, поднесени от лъчезарната Стефания Колева.

Чаровната актрисата издирва дамата с най-много покупки, за да й представи най-динамичния и най-надеждния партньор за града – Опел Агила.

Ето как протича един ден обиколка със Стефания и Опел Агила:

Колата спира пред магазин за бутикова козметика на една от централните улици в София. Полъх на ароматни масла привлича изтънчените носове. Усмихнато момиче влиза в стилния шоп, където я посрещат красивите очи на актрисата.

Разговорът започва свободно и непринудено. Като близки приятелки, двете дами споделят и коментират любимото занимание на всяка жена – шопинга!

Следва приятна изненада – включване на живо в ефира на радио Енджой. Младата дама отговаря на забавните въпроси на водещите и разказва за стила си на пазаруване и предпочитани марки.

Като комплимент за чаровното представяне, Стефания поднася подаръци от изискана козметична фирма и кани събеседничката си да се повозят и изпробват новия градски автомобил.

Стефания благодари на приятната участничка и с усмивка продължава издирването на истинските шопинг маниачки…

Забавната акция ще продължи да вълнува любителите на покупки до 1 ноември. Радио Енджой не спира да изненадва и да раздава оригинални награди. Сумата от 500 лева, на шопинг обиколка с известната актриса и стилния Опел Агила, ще изхарчи една печеливша.

Опитайте късмета си! За да заявите желанието си за участие, изпратете мейл на: show@njoybg.com до 30. 10. 2008 г.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2008 г.