Каменно цвете от Диема фемили – сериал

Драматичната история на две сестри в премиерния сериал „Каменно цвете“ по DIEMA FAMILY

Хитовата украинска поредица стартира на 5 март – всеки делник от 14.30 ч., а любимият на зрителите сериал „Моят живот“ вече ще се излъчва в 22.00 ч.

Премиерният сериал “Каменно цвете“ ще потопи зрителите в една чувствена и драматична история на две доведени сестри – от 5 март всеки делничен ден от 14.30 ч. по DIEMA FAMILY.

Отношенията между Надя Шевченко и Ирина Билоус са обтегнати и сложни и дори граничат с омразата. Надя е жизнерадостно, отдадено и искрено момиче. Химик по професия, тя мечтае да разработи козметика, която да носи на хората красота и здраве. От университетските си години е влюбена в Игор Панин, но не знае нищо за семейството и богатството му – той крие произхода си, защото Надя никога не е обичала „златните момчета“. Тотално противоположна е нейната разглезена и капризна доведена сестра Ирина, която презира честната и трудолюбива Надя, а освен това е вманиачена по Игор. Когато Ирина разбира, че той иска да се ожени за сестра й, прави всичко възможно да ги раздели. Скоро Надя е обвинена в престъпление, което не е извършила, и излежава несправедливо присъда в затвора. Тя се чувства принудена да извърши дръзко бягство, за да защити честта си и Игор от пагубните намерения на доведената й сестра – да се омъжи за него и наследи богатството му.

Хитовата украинска поредица, която постига успех дори в Индия, представя историята на двете сестри, белязана от силни чувства, драматични преживявания и неочаквани обрати.

Ще успее ли Надя или нечистите намерения на Ирина ще надделеят – гледайте в епизодите от премиерния сериал „Каменно цвете“ всеки делничен ден от 5 март по DIEMA FAMILY, а
вечерите остават резервирани за любимия сериал „Моят живот“, който за удобство на зрителите стартира с нов начален час от същата дата – 22.00 ч.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Коментари (2)

Публикувано в на 26 февруари 2018 г.