Камен Воденичаров празнува рожден ден по bTV

„Преди обед“, 13.05.2013 г.

В „Преди обед“ на 13 май ще видите:

За какво говорят всички от понеделник до петък? Коментатори на седмицата в „Преди обед“ ще бъдат водещата на „Хрътките“ по bTV Миролюба Бенатова и музикантът Васил Гюров.

Как героите от сериала „Революция Z” се превърнаха в идоли за деца с проблемно поведение?

Кой как се готвят талантите за четвъртфиналите в „Гласът на България“, когато специален гост ще бъде сръбската фолк звезда Драгана Миркович?

Ще се срещнем с актьора, телевизионен водещ и певец Камен Воденичаров, който ще отпразнува рождения си ден в студиото на „Преди обед“. Време ли е за равносметка на 47 години ще разберем от самия него.

От суета ли мъжете пазят диети?

Ще видим Лили Стефанова в различно амплоа. Инструкторката по фитнес на предаването временно загърби залата, за да се пренесе на корта и да вземе първите си уроци по тенис.

За или против сезонната работа. Какво трябва да знаем, когато отиваме да берем ягоди в Испания или да строим къщи в Чехия, и кои са подводните камъни при подобни оферти?

Ще гостува и тазгодишният носител на престижната награда „Аскеер“ за цялостно творчество- актрисата Емилия Радева.

От специалиста по етикет и протокол Мария Касимова ще разберем как да избегнем истериите около организирането на абитуриентските балове и защо скъпата кола не е подходящ подарък за зрелостник.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.