Камен Воденичаров и Емил Кошлуков – житие и битие по PRO.BG

Мястото на мъжа в дома и обществото – основна тема този уикенд по PRO.BG

Емил Кошлуков гост на Диана Алексиева в „Запазено за жени”, Камен Воденичаров при Елена Кръстева в „Запазено на мъже”

Една откровена изповед ще впечатли зрителите на PRO.BG на 15 май, точно в 11.00 часа в предаването „Запазено за жени” с Диана Алексиева. Гост на чаровната водеща ще бъде една от най-колоритните личности в българския обществен живот – Емил Кошлуков. В какво семейство е отраснал политикът, има ли снимки от затвора, чел ли  е досието си и каква оценка дава на правителството на Бойко Борисов са само част от темите, които той и Диди ще обсъдят тази събота.

В същото предаване светският репортер на PRO.BG Станислав Дочев ще говори откровено за звездите на червения килим в „Мисия Лондон”. С темите за актуалните прически за сезона, както и отговора на въпроса „Как да се отървем от стреса и какво всъщност е стрес” ще завърши предаването „Запазено за жени”.

За това трябва ли мъжът да се занимава с домакинската работа в студиото на „Запазено за мъже” тази неделя, 16 май, ще говорят звездата на българския волейбол Любо Ганев и певицата Росица Павлова. Специален гост на Елена Кръстева ще бъде актьорът, музикант и певец Камен Воденичаров, който ще повдигне завесата около личния си живот и ще разкаже какво се случва в дома му и в професионалния му живот.

„Запазено за жени” и „Запазено за мъже” се излъчват всяка събота и неделя точно в 11:00 часа по PRO.BG

Коментари (0)

Публикувано в на 13 май 2010 г.