Камелия живее в хармония – с молитва към Господ и любов към животните

Камелия „избива рибата” в Ориент 33, но не и вкъщи 🙂

Провокативната певица, която скоро ще видим и като телевизионна водеща, продължава да изненадва феновете си.

При поредната си изява в столичния фолк клуб Ориент 33, Камелия доказа още веднъж, че е истински професионалист.

Както за всяко участие, така и за това, тя се появи половин час по-рано, за да се приготви. Като перфекционист, поп-фолк изпълнителката държи всичко да е изрядно, за да няма гафове на сцената.

А такива са й се случвали много – като например да се спъне, падне, счупване на ток на обувка.

За разлика от повечето си колежки, които проявяват капризи, огън момичето не проявява претенции, когато е на работа. Тя не близва алкохол, а пие само вода.

Въпреки, че е суеверна, Камелия няма специален ритуал преди участие. „Ако човек е уверен в силите си и има самочувствие, няма нужда от казване на заклинателни думи. Единственото, което правя вечер преди лягане  е да се помоля на Господ и да му благодаря за всичко”, открито споделя изпълнителката, минути преди поредната си изява в столичния клуб Ориент 33.

Другото, което успокоява Камелия от нервното напрежение са нейните домашни любимци – шпицовете Елинор и Шанел. Освен тях в дома си тя има 850 литров аквариум, пълен с най-различни рибки.

Афинитетът й към животните е възпитан още в детството. Като малка поп-фолк фурията обичала да лови пеперуди и разполагала с доста богата колекция.

За съжаление не я запазила, но пък сега вкъщи в рамка на стената е окачила огромна екзотична пеперуда, спомен от Нова Зенландия.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 май 2010 г.