Камелия Тодорова дели една сцена с Азис

Азис и Мишо Шамара пеят за гората

Кандидат вицето Камелия Тодорова ще им приглася на поляна край Провадия

Кралят на поп-фолка Азис, рапърът Мишо Шамара, рокфурията Милена и джаз легендите Камелия Тодорова и Васил Петров ще извисят гласове на уникален концерт в събота. Сцената им ще на е поляна край село Снежна, а благотворителната проява в защита на гората е организирана от кметството в Провадия.

Купонът ще започне в ранния следобед, уточняват домакините от старопланинското село. Те очакват около 3000 фенове на звездите да се съберат сред дърветата до 19,00 ч., когато официално стартира концертът.

За първи път кандидат за вицепрезидент ще ни пее на живо, гледали сме изпълнители да подкрепят мераклии за власт, но такова чудо не ни се е случвало, шегуват се с участието на Камелия Тодорова местните. Певицата се включи в надпреварата за „Дондуков“ 2 като втори човек в двойка с бизнесмена Димитър Куцаров.

Не ни пука кой за какво се бори, твърдят обаче тийнейджъри от Шумен, които се стягат за срещата с Азис и Мишо Шамара като за неповторим празник. Досега не са пели заедно, нямаме търпение да ги видим един до друг, вълнуват се за идолите си младежите. Сред тях вече вървят и басове за облеклото на атрактивния поп-фолк певец.

Ораганизаторите пък се гордеят, че са успели да съберат за благородната си кауза най-големите звезди в различните музикални жанрове.

Инфо: агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 30 август 2011 г.