Камелия, Мон Дьо и брадърката Силвия – те ще правят шоуто по ТВ7!

Камелия, Силвия от Big Brother и виртуално магаре завладяват ефира

Поп-фолк кралицата Камелия и риалити звездата от Big Brother 2 Силвия Драгоева са поредните имена от родния шоубизнес, които решиха да се пробват със собствено телевизионно предаване.

Фолк дивата вече има опит в това амплоа – тя водеше коментарното предаване към четвъртия сезон на Big Brother – „Голямата уста„. Българската двойничка на Анджелина Джоли пък също поработи на малкия екран, заедно с колежката си Калина (позната от „Островът на изкушението“) в риалити шоуто „Градски момичета“.

Все още няма яснота как ще се казват двете предавания, но за сметка на това са намерили доста добър пристан в родния ефир – ТВ7 – телевизия, която скоро ще е коренно променена. Шоуто на Камелия ще се излъчва всеки делник следобяд, докато това на Силвия – в късните часове на деня.

Най-куриозното обаче е, че в него тя ще си партнира с… виртуално магаре, което ще носи звучното българско име Марк О’Селски и по всяка вероятност ще бъде озвучавано от популярен БГ актьор.

Сутрешните часове са запазени за Мон Дьо, който се изявява единствено пред камерата на BNEWS в момента. Той ще е в тандем с Камелия Воче – певицата, иначе назоваваща се Камелия Кръстева. Дори и чаковете на токшоуто са определени – взимат пая от 10:30 до 12 в ефирната мрежа на ТВ7.

Дали това, че ще видим Мон Дьо в ТВ7 не означава, че и Бареков ще се завърне именно по тази телевизия? Все пак Мон Дьо в момента работи за сайта на г-н „Имаме новина”. А слуховете за приближаването на Бареков към ТВ7 плъзнаха още с напускането му на bTV.

Използвано е инфо от avtora.com

Коментари (0)

Публикувано в на 4 май 2010 г.