Калин Врачански иска ОСТАВКА при Сашо Диков – видео

Калин Врачански: Правителството е нагло, безочливо, гнусно

Актьорът се шегува, че ще се ожени за американка, за да научи английски

Калин Врачански открито признава, че подкрепя протестите срещу властта. Актьорът от киното и театъра даде интервю за Сашо Диков и предаването му DikOff.

„Протестирам срещу лицемерието и наглостта на властта“, категоричен бе Калин, запитан от водещия какви са му мотивите му да митингува.

Звездата призна, че няма как да се примири с това управляващите да ползват дадената им власт за собствени нужди: „Аз съм на мнение, че ние от обществото им плащаме заплатите. Така че няма как да не се отчитат за това какво правят“. Според него управляващите биват избирани лесно, но после се оказва трудно да бъдат свалени.

За Врачански това правителство демонстрира едно „безочливо, нагло, гнусно“ управление: „Те правят манипулации в медиите, за да не могат хората да разберат какво реално се случва“.

Според актьора българските медии са виновни за това, че кабинетът „Орешарски“ все още е на власт, дори след като ранобудните студенти се опитаха да променят протестния живот към още по-активни действия. „Може би защото информацията пак се изкривява от медиите и се манипулира: казват, че са платени, лоши и какви ли не…“ – така той отговори на въпрос защо обществото не подкрепи достатъчно активно студентските протести.

„Аз съм човек, който преследва мечтите си. Имам предложения и мога да избирам между тях. Това е най-важното“, разкри актьорът.

„Отказах преди няколко дни филм, който ще се снима скоро, но не ми хареса сценария – за хората, които живеят на улицата, опитват да се справят с нея и накрая се отказват. Когато прочетох сценария, цялата история ме смаза. Казах си, че не искам да участвам в подобно нещо“, обясни Врачански, но не поясни как се казва бъдещата продукция.

Сашо Диков не успя да измъкне актуална информация за личния живот на секссимвола – Калин Врачански отказа да коментира темата. Дори на въпрос на водещия дали има жена до себе си, той се измъкна: „И това не казвам“. Актьорът се оплака, че подобно на много други колеги (като дадения като пример от Диков Джордж Клуни) е обвиняван, че бил хомосексуалист: „То и за мен казват много неща, нали знаеш…“.

Запитан каква жена търси, Калин също беше доста сдържан в оценките. „Не знам, как да определиш любовта? Или се влюбваш, или не…“, призна Врачански. И отсече веднага: „За това какво правя в личния си живот искам да остава за мен и да не споделям нищо по темата“.

Според Калин Врачански акцентът и езикът са основна пречка пред кариера на най-добрите български актьори в Холивуд. „Аз не смятам, че и моят английски е на ниво. Учих го в девети клас, уча и сега. Може би трябва да си намеря жена някоя от там…“, каза шеговито той.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 6 януари 2014 г.