Калин Вельов и TUMBAITO са хит в Македония – питай Вежди Рашидов!

TUMBAITO свирят в любимия клуб на Хемингуей – La Bodeguita del Medio

TUMBAITO са новият латино хит в Македония.След приключване на лятното си турне с Schweppes Mojito през септември и последвалия концерт в Букурещ с Herman Olivera, Калин Вельов и латино групата му TUMBAITO се отправиха към съседна Македония.

Групата е от 8-ми септември в Скопие, където свири всяка вечер в кубинския бар La Bodeguita del Medio –част от световната престижна верига, прочула се като любимото място на Хемингуей!

Единственият такъв бар на Балканите и Централна Европа е този в Скопие, където в момента се подвизават Калин Вельов и TUMBAITO. Групата е приета изключително топло.

Македонската национална телевизия АЛФА покани групата да гостува в едно от най-гледаните музикални предавания “Cotton Club”, където TUMBAITO изпълниха авторските си песни и някои световни латино хитове.

През изминалата седмица гости на групата в La Bodeguita бяха и министърът на културата Вежди Рашидов и българската делегация на министерството на културата заедно с колегите си от Хърватско и Македония, както и българският посланик.

Калин Вельов – Песен за теб (аудио)

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.