Калин Сърменов разказва за срещата си с Джон Траволта

„Преди обед“, 15.10.2012 г.

На 15 октомври първият тандем от коментатори, изцяло съставен от жени, ще даде старт на седмицата в „Преди обед“. Опонентките по темата за тютюнопушенето – актрисата Ернестина Шинова и поетесата Кристина Белчева, ще кръстосат шпаги по актуалните теми от седмицата.

Има ли нова надежда за двойките, които не успяват да имат деца? В „Преди обед“ ще научим за иновативен елемент от процеса на ин витро процедурите, с който зачеването става много по-лесно – гост в д-р Явор Владимиров.

Може ли храната да ни направи по-весели? Какво е жива храна и как да си я приготвим?

Какво се счита за сексуален тормоз и как можем да се защитим от него? Къде да се оплачем от сексуалните намеци на шефа? Ще чуем историята на жена, напуснала работното си място след непристойно поведение от страна на работодателя й.

Кои са профайлърите в България или какво е да влезеш в съзнанието на престъпниците? Наистина ли престъпленията се разкриват като в криминален сериал – отговорите в студиото ще даде Неделчо Стойчев – директор на института по психология към МВР.

Мария Касимова ще ни даде цени съвети за поведение в градския транспорт. Как да се държим културно, докато пътуваме.

Актьорът Калин Сърменов за срещата си с Джон Траволта, какво е да си бунтар и как се играе ексцентричен престъпник?

Специално за „Преди обед“ легендата на американската естрада Тони Бенет за новия си дуетен албум с най-известните изпълнители на Латинска Америка.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 октомври 2012 г.