Калин Сърменов – Милото беснее в Седем часа разлика с онлайн видео и снимки

Калин Сърменов – Милото беснее в Седем часа разлика

Мая започва яростна война срещу Таня Стоева в новите епизoди на „Седем часа разлика” – тази неделя, 24 февруари, от 20:00 часа по bTV

В следващите епизоди на „Седем часа разлика”, тази неделя от 20:00 часа, Тео ще разбере истината, че има вероятност да е заразен с ХИВ. След неволното откровение на Мая пред бившия й приятел, лошите събития в живота на момичето не свършват до тук. Тя ще открие пребития Слав във фургона и ще се обърне за помощ към Роки. Дъщерята на Таня Стоева е абсолютно убедена, че зад нападението стои майка й. Момичето е вече абсолютно сигурно, че трябва да отмъсти на съдийката и решава да разкрие какво знае за убийствата на фитнес инструктора Миро и генерал Лука Карлов не пред кого да е, а пред самия прокурор Иванов.

Междувременно, Таня успява да се срещне с Гончев със съдействието на Иванов. Прокурорът обаче се възползва от възможността и подслушва разговора им. Какво ще научи той и дали откровенията между бившите работодател и подчинен няма да го наранят лично, ще стане ясно тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Отвъд Океана, Нина Роси е твърдо решена да разбере истинските мотиви зад желанието на Распутин да притежава 100% от „Избата”. Подробностите, които ще научи от съпругата на руснака ще шокират българската певица, а откровенията на самия Распутин ще я накарат почти да му се присмее.

Роки за пореден път успява да измами баща си, но този път Милото вече е побеснял и не е готов да се предаде. Тази неделя, 24 февруари, зрителите ще разберат и кой е помогнал на момчето да откупи бара на баща си.

Гледай видео запис от епизод 14 онлайн
Гледай видео запис от епизод 15 онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 февруари 2013 г.