Кали роди Александър, Илиян стана баща

Фолкпевицата Кали стана майка за трети път в четвъртък сутринта, 9 януари. Тя роди момче, което ще носи името Александър.

Изпълнителката изказва специални благодарности на целия екип на I-ва АГ „Света София“, съобщават от „Планета“.

Това е третото дете на Кали, като трите са от трима различни бащи.

Малкият Александър е плод на нейната любов с туроператора Влади, с когото се събраха официално след раздялата на певицата с бизнесмена Антон Краус.

С Влади изпълнителката на „Седем” се запозна в Поморие, където стопанисваше лятна резиденция с Антон Краус. Романсът им започнал с небрежна игра на табла и уроци по кайт за сина й Жорко. Миналата зима влюбените отпразнуваха и символичен годеж с екскурзия до Тайланд. След раздялата с Краус Кали смени мощния джип с миниатюрна кола и ходеше по участия до осмия месец.

Кали е твърдо решена да се върне на работа след две седмици, веднага след като се стабилизира след секциото. Клубните си лайфове тя често довършваше боса или приседнала на диванче, за да разпусне. Малко преди да стегне багажа си за родилния дом, откритието на Слави Трифонов сподели и най-съкровената си мечта – да осинови дете: „След вечеря у дома винаги остава толкова много храна, нищо няма да ми коства да сложа още една чиния на масата. В дома ми има място за още едно легло, а от синовете ми имам толкова неизносени дрешки. Защо да не направя едно същество щастливо?“.

Тя планира да обогати рисунките по тялото си, като татуира и името на Александър.

Предаването „Поверително от NL” проследи най-щастливият момент на Владимир и поп-фолк певицата Кали – родители на току що роденият Александър.

Развълнуваният баща сподели първите си емоции само пред камерата на Николета Лозанова. „Закарах я сутринта. Обадихме се на лекуващата лекарка, взехме от тях и отидохме в болницата. Детето се роди за около 15 минути.”

Решението да се казва Александър взимат сами родителите на малкия юнак. ”Първите ми думи вероятно са били, че я обичам, бях много развълнуван и не си спомням.” – споделя щастливият баща.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Още едно попъпление проплака в поп-фолк екипа на „Планета“.

Фолк певецът Илиян стана баща. В неделя сутринта (12 януари) половинката му Камелия е родила момченце.

Любимата на Илиян е танцьорка от балет „Нова“. Освен това е и носителка на титлата „Мис секси българка“ за 2012 година. Миналата година двамата заявиха, че след като се появи бебето на бял свят, ще вдигнат сватба.

„Сватба можем да направим по-нататък в чужбина. Например на Бора Бора. Може да е латино сватба, защо не. Искам нещо ново и различно да ни се случи“, разказа преди време певецът.

“Ицо Илиян Бойдев е името на моето малко момче, гордо заяви Илиян пред телевизия “Планета”. – Роди се в 10.30 часа днес и е голям сладур”, допълни още певецът. Първородният син на Илиян и неговата приятелка Камелия тежи 2.540 кг. и е дълъг точно 48 см. Щастливите родители благодарят от сърце за грижите и съпричастността на целия екип от акушер-гинеколози и неонатолози в столичната АГ-болница “Св.Лазар”. Майката Камелия се чувства отлично и е неразделна с малкия Ицо. Таткото Илиян пък вече събира приятели и колеги, за да отпразнува подобаващо раждането на своя първи син.

По информация на BLife.BG, NaUho.BG и Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 12 януари 2014 г.