Кали пленена от транссексуални мъже – красиви, изящни и изискани!

Кали и Сиана – специални гости в новия брой на „Автограф“

Тази седмица в новия брой на „Автограф” по Планета ТВ гостуват Сиана и Кали, които наскоро ни зарадваха с интересен съвместен проект. Двете изпълнителки представят на живо дуетната си песен „Ангел с дяволски очи“ и разказват как се е родила идеята за този проект. На пианото им акомпанира половинката на Сиана – композиторът Даниел Ганев, който е и автор на музиката на парчето.

В „Автограф“ Сиана и Даниел разкриват как са се запознали преди пет години и какво ги е събрало заедно. За двамата влюбени бракът и подписът не са важни, затова не бързат да минават под венчило. Но за едно нещо са категорични – че искат да имат дете и то дъщеря. Даниел Ганев разказва, че не пише лесно песните за Сиана. „Никога не се съгласява с това, което й предлагам. Затова музиката я правим заедно. Винаги спорим, обсъждаме, докато стигнем до консенсус. А аз целя да направя такава мелодия, която да разкрие целия потенциал на гласа й,“ споделя композиторът. Сиана разкрива, че пише сама текстовете за песните си.

За целта се отдава на моментното си душевно състояние и моментните си преживявания. И двамата се стараят да бъдат винаги различни и да се открояват. Казват, че за тях по-важно е да правят нещата както ги усещат и да не се водят по това, което се харесва в момента. Сиана и Даниел не одобряват, че напоследък се създават едни и същи песни с еднакъв ритъм. Според тях творците трябва да предлагат различни неща.

Във втората част на предаването Кали ще пренесе зрителите в Тайланд и Сингапур, откъдето се завърна неотдавна. Певицата прекара 14 дни в релакс заедно с любимия си мъж Влади.

Радва се, че с него имат еднакво мислене и интереси и са успяли да си починат добре, и да разгледат всичко интересно от тази далечна дестинация.

„Това, което можеш да си набавиш в Тайланд на много евтини цени са плодове, морски дарове, масажи и секс. Но красивите сексуални обекти обаче са транссексуални мъже – толкова красиви, изящни и изискани,“ разказва Кали.

Певицата е останала най-впечатлена от спокойствието, което цари в Тайланд.

„Видях как живеят местните там и не усетих никакво напрежение. И това не се дължи на факта, че съм туристка. Духът им е изпълнен със свобода и спокойствие. Отдавам го на вярата и на светоусещането им. Има почит, уважение и разбиране към отсрещния.“.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 11 май 2013 г.