Кали – от чалга певица до „една“ интернет журналистка!

Паралелно с музикалните си ангажименти и майчинството, Кали ще се отдаде на още едно ново предизвикателство. Певицата бе поканена да води собствена рубрика в популярния светски сайт Edna.bg, където искрена, пряма и откровена, тя ще споделя с читателите нещата, които я вълнуват.

Повечето от Вас вече знаят, че Кали е сред изпълнителите, чиито интереси са разностранни и се простират и отвъд музиката. Кали е дипломиран магистър по “Социология”, както и бакалавър по “Философия”, а вече може да откриете и първата публикация на звездата на телевизия “Планета”, която е озаглавена “Остарява ли изкуството”. В края й Кали споделя, че тези редове са в памет на певеца Борис Годжунов, който ни напусна преди няколко дни.

В момента Кали се радва на успешния прием на най-новия си проект, озаглавен “Поздрав”. Песента бе представена преди месец и успява да се наложи като един от хитовете това лято. Паралелно с това Кали обмисля да представи и албум през есента.

“Много ми се иска през есента да успея да издам и самостоятелен албум. Досега мислех, че трябва песните в него да бъдат преобладаващо неизвестни за публиката, но няма нищо лошо в това да са познати и харесвани. Във всички случаи ще има поне две непознати песни в него”, откровено призна певицата в ефира на телевизия “Планета” наскоро.

По инфо и снимка на Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 18 юни 2015 г.