Кали и Роксана шушукат срещу Шушана

Фолк певицата Кали е категорична, че никога не би направила кавър на тоталния хит „Шушана“. Звездата е изпълнявала тази песен едва 15 годишна, пише HotArena.

„Няма шанс да направя кавър на тази песен. Единственият вариант е да повърна, докато я пея тази песен. Когато бях на 15 години съм я пяла толкова много пъти, че вече зверски ми е писнала. Имам записи на „Шушана“ в английския й вариант от 1975г.“, казва пред България днес певицата.

Тя смята, че истерията по песента в момента се дължи до голяма степен и на някаква носталгия. „Във всичко е така – има превъртане и се връщаме 30 години назад“, казва Кали.

Прочетете цялото интервю.

Пайнерката Роксана, която след майчинството се пъне да се завърне бляскаво на родната попфолк сцена, пък е твърдо решена да избута мегахита на Наско Ментата „Шушана“ от музикалните класации. Тя се надява песента й „Кеш, кеш“, която в момента е на четвърто място, да се изкачи още по-нагоре в стълбицата.

„Абсурд, никой не може да измести „Шушана“ и така ще е поне още няколко месеца, камо ли песен на Рокси…“, контрират надеждите й фенове на Наско Ментата.

Частично по инфо на вестник България днес

Коментари (0)

Публикувано в на 9 януари 2018 г.