Кали и Надя Обретенова показват децата си – снимки

Кали пред ОК!: „Цената на славата ще я плащат моите деца”

Звездата е във фокуса на специалната тема на изданието „Майки и деца“

 „Цената на славата ще я плащат моите деца“, това заяви Кали в интервю за OK! изданието излиза със специална тема, посветена на известните майки и техните малки наследници. Ето защо Кали позира на корицата на октомврийския брой с двамата най-важни мъже в живота си – Марк и Георги.

Телевизионна водеща, певица и майка – звездата се опитва да прекарва всеки свободен миг със синовете си и да не обръща внимание на жълтата преса. „Изписали са един милион неща по мой адрес, във всеки едни майтап и във всяка една лъжа има по 50% истина. Няма да скрия, че има доза истина във всяко едно писание за нас. Просто всичко се представя по много брутален начин”, разкрива Кали пред ОК!

За да даде пример за изкривяванията на таблоидните вестници, звездата говори открито за спекулациите по неин адрес и Жоро Илиев. „Това, че синът ми Георги е син на Жоро Илиев, е лъжа, но ето я малката истина. Моят Георги наистина е кръстен на Жоро Илиев, но не защото е негов син, а защото, докато бях бременна, Жоро ми направи услуга, за която не можах да му се отблагодаря. Тогава реших, че ако се роди момче, ще го кръстя на него… За жалост това е цената на славата. Проблемът е, че в момента доста ме омърсиха, а цената ще я плащат моите деца”, споделя с непресторена прямота Кали.

С наследничката си пред ОК! се представя и друга известна майка. Журналистката Надя Обретенова. Заедно с малката Неда тя „разследва” щастието на взаимоотношенията между майка и дъщеря. От световната сцена очарова Кейт Хъдсън, която тръгна по стъпките на мама Голди Хоун. OK! представя още Топ 5 на най-горещите майки в Холивуд, най-многодетните семейства в света на известните и какво мислят звездите за майчинството.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2012 г.