Какво четем по лицата на кандидат-президентите – анализ по ТВ7

В „Уикенд с Миа Сантова“ на 3 и 4 септември ще видите:

Казино Европа – кой залага в игралната зала на Европейския съюз, останаха ли без жетони някои от играчите и хазартни ли са ходовете на Германия и Франция в опита им да наложат различни политика на общността. В студиото заедно с финансовия анализатор Красен Станчев и специалиста по европейско право ще говорим дойде ли началото на края на ЕС, такъв какъвто го познаваме и изчерпа ли се потенциалът на еврото като обща валута.

Американците потриват доволно ръце от състоянието на Стария континент – коментар в рубриката „Писма от Америка“ на Веселин Тенев.

И още: на живо от летще Крумово, Пловдив – как ще отбележим сто годишнината на българската авиация.

В неделя, 4 септември:

Какво четем по лицата на кандидате за президент. Очаквайте френологичен анализ на характерите на претендентите за поста държавен глава само в „Уикенд в Миа Сантова“.

И още: Очаквайте първи коментари за кандидатурата на ГЕРБ за президент и вицепрезидент в студиото от социолога Васил Тончев.

В предаването ще видим и как ни продава външният вид, по-високо ли се котират красивите хора и как изглежда успехът – разговор в студиото с Мария Темелкова – икономист-психолог и консултантът Човешки ресурси Николай Николов.

Ще проверим и как изглежда София след летните ремонти и готов ли е градът за началото на активния сезон.

Виж видео запис от предаването
3 септември

4 септември

Коментари (0)

Публикувано в на 3 септември 2011 г.