Какво ще прибере от Иван „отчаяната съпруга“ в развод Вихра? с онлайн видео и снимки

Какво ще прибере от Иван „отчаяната съпруга“ в развод Вихра?

Вихра ще съсипе Иван, съди го за милиони

Иван Христов се е разделил с Ирина Сарачинова – жената, заради която е в процес на развод с жена си Вихра, твърди „Всеки ден“.

Водещият е решил да прекрати връзката с любовницата, докато промените около развода му и „Станция Нова“ станат ясни.

Възможно било обаче опосумът и „най-добрата майка“ само временно да са замразили отношенията си. Причината е, че жената на Иван била побесняла и решена да го съсипе.

„Отчаяната съпруга“ вече била предявила претенции за разделяне на имуществото при развода. Тя щяла да получи семейния апартамент и две коли. При нея остава и 6-годишната им дъщеричка Ава.

Още не било ясно какъв процент от авоарите на фирмата „Междинна станция“ щяла да поиска, но сумата няма да е малка. Вихра работи за семейния бизнес още от създаването на компанията.

За да не дразни съпругата си допълнително, Иван бил прекратил връзката си с Ирина Сарачинова. Според запознати решението устройвало и нея. Тя също била в развод и се притеснявала кой ще спечели родителските права над двете им деца.

Сарачинова вече не живеела в семейното жилище и се е изнесла в нов апартамент, купен от Иван Христов. Той обаче не обитавал официално жилището. Изнесъл се бил при майка си Сашка и отново се въртял в стария си квартал. В момента там била и дъщеричката му Ава, за която обичайно се грижела родителката на водещия.

Вихра била сама и се опитвала да превъзмогне шокиращите обрати в живота си.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 13 август 2011 г.