Какво се случва в сезон 2018 на Откраднат живот – сериал

В новия сезон на Откраднат живот Калин преживява нов удар, а доктор Огнянова се влюбва. Семейната идилия на Калин и Наталия се пропуква, след като му се налага да изживее втори развод. Актьорът Димо Алексиев разкрива подробности за живота на своя герой. „Калин се опитва да бъде добър баща и да бъде до детето си непрекъснато. Особено след като самият той има такива лоши отношения със своя баща“, споделя артистът. В същото време обаче на доктор Генадиев и на Наталия ще им се наложи да приемат и други предизвикателства, с които да се справят.

Двамата ще трябва да решат дали са пораснали достатъчно за щастливия край. Или да докажат на себе си, че са готови за една подобна връзка.

В същото време се задава ново предизвикателство за д-р Огнянова. Младата лекарка приключи връзката си с доцент Банков, но в живота й се задава нова любов. Двама мъже — докторите Ковачеви се борят за сърцето на красавицата, а тя самата ще трябва да направи тежък избор. Доцент Банков и съпругата му също се връщат. Но какво ще се случи с тях тепърва ще видим.

Интересни новини се носят и за сестра Жекова. Тя се стяга за сватба, а кой ще е мъжът, който ще спечели сърцето й, след като шофьорът Васко я измами, предстои да видим. Ще видим и какво се случва с Лора и Стефан, както и със сурогатната майка, която избяга с нероденото им дете. А също и с Боби и Вяра — тяхната история също не е приключила. Доцент Захариев продължава да изживява болезнено травмата на ръката си, а също и отдалечаването на Галя от неговия живот. Дали и тяхната връзка няма да се разпадне, ще видим в новите епизоди на Откраднат живот.

Инфо: Woman-onthe-top.net

Коментари (1)

Публикувано в на 24 февруари 2018 г.