Какво се пее за 90 години УНСС – виж и се засрами! (ВИДЕО)

Ето това е висшето образование в България, „бойково време“, 2010 г.! Какво се пее за 90 години УНСС! На концерта присъства министърът на образованието!

Милионерче в изпълнение на Надя – концерт на Унсс на 3.10.2010

Ако не ви е достатъчно – усетете Бубата на Крум!
90 години Унсс – Крум – By Planetcho

Ние вече се отказахме да гледаме… ето още за вас!

Емануела – Досещай се сам Live

Десислава & Надя – I Will Always Love You (live)

Ако се осланяме на официалните съобщения, нещата изглеждат така:

Грандиозен концерт разтърси Студентски град по случай 90 години УНСС

На 3 октомври (неделя), мощен 5-часов концерт разтърси двора на УНСС в Студентски град. Участие в събитието взеха легендарната група “Щурците”, поп певците Дичо и Надя Казакова, DJ Балтазар, поп-фолк изпълнителите Борис Дали, ДесиСлава, Емануела и Крум.

Изненадата на вечерта бяха съвместните изпълнения на ДесиСлава с поп певицата Nadia, продуцирана от “Ню мюзик” – компанията на поп-фолк изпълнителката.

Входът за концерта бе свободен.

Събитието се проведе по случай 90-годишнината от създаването на УНСС, а организатор бе Студентският съвет при висшето училище.

Водеща на празничната вечер беше популярният модел Гери Дончева, бивша възпитаничка на УНСС. Красавицата зарадва публиката със седем различни официални тоалета на модна къща “Романтика”.

В тържествената част на концерта бе предвиден панел за специални приветствия и пожелания. Сред официалните гости бяха проф. д-р Сергей Игнатов, министър на образованието, младежта и науката на Република България, г-жа Виолина Маринова, главен изп. директор на банка ДСК ЕАД и председател на УС на Асоциацията на банките в Република България, г-н Петър Чаушев, председател на Националното представителство на студентските съвети в Република България (НПСС) и г-н Иво Джоков, оперативен директор на Мегалан нетуърк.

Коментари (3)

Публикувано в на 5 октомври 2010 г.