Какво обещава Фандъкова за новия мандат – „Бодилник“

„Бодилник“ по ТВ7, 5 септември:

НЕУЛОВИМИТЕ
Защо Сърбия си предаде военнопленниците и намериха ли покой близките на загиналите в клането в Сребреница? След 7:00 разговор с журналиста Иван Филчев, който само преди броени дни се завърна от западната ни съседка.

РИСКОВА ПРОФЕСИЯ
Защо медицинските лица в България не са застраховат за трудова злополука? Разговор с д-р Юлиан Йорданов- зам. председател на Българския лекарски съюз и д-р Тотко Найденов.

СОФИЯ
За постигнатото и новите цели, за новите придобивки и старите проблеми на столицата . В минутите след 7:30 гостува столичният кмет – Йорданка Фандъковa. ТВ7 очаква вашите въпроси към г-жа Фандъкова на живо от ъгъла на „Витошка“ и бул. „Александър Стамболийски“.

ГОРЕЩА ТОЧКА
Първото интервю на кандидат-президента на ГЕРБ бе за TV7. Гледайте точно в 8:00 „Гореща точка“ с Николай Бареков.

ДЕЛФИНИ
След 8:30, защо защитените видове на делфини в България са на мушката на местни рибари? Разговор с Андрей Ковачев от Сдружение за дивата природа „Балкани“ и Тихомира Славейкова – отдел „Биологично разнообразие“ в Министерство на околната среда и водите.

СЛАДКИ ПРИКАЗКИ
Остава ли треньор на Българския национален отбор Лотар Матеус и ще се ожени ли националният селекционер за пети път ? След 9:00 в откровеното интервю за „Сладки приказки“

Защо „Мис Плеймейт 2009“ Светлана Василева и „Мис Русе 2010“ решиха да направят конкурс за красота?

Видео запис от предаването

Коментари (0)

Публикувано в на 5 септември 2011 г.