Какво ли не подаряват тези радиа! БГ Радио раздава куфари! .. :)

Друга умопомрачителна рубрика еЗа една филия време” – креативно а? 🙂

В СТАРТЕР от 17 май Симо и Богдана раздават луксозни куфари за незабравими пътешествия. Играта Грабни куфара, за която слушателите вече могат да се регистрират в сайта на БГ РАДИО – www.bgradio.net, е всеки ден между 9 ч. и 10 ч.

В продължение на три седмици Симо и Богдана ще задават въпроси, свързани с пътувания и коли на регистриралите се, а куфари ще спечелят само тези, които отговорят вярно и в рамките на 30 секунди, след обаждане от водещите на СТАРТЕР.

В рубриката За една филия време Симо и Боги ще тестват информираността и мнението по актуални социални и политически теми на най-непредубедената и креативна публика – децата, в рамките на една минута! Точно толкова време колкото отнема да се изяде една филийка на закуска!

В СТАРТЕР тази седмица гостуват Кирил Маричков, водещата на Елит Надя Иванова, журналистите Елена Йончева и Бойко Василев.

В на път за вкъщи с Гери всеки ден от 16 ч. до 18 ч. ще гостува Йоана Дарк, която ще разкаже пред русата и непоклатима водеща на БГ РАДИО кой и какъв е мистериозният мъж на сърцето й.

По-дългият тридневен уикенд по БГ РАДИО ще бъде посветен на празника на славянската писменост 24 май със символичен азбучен преглед на българската музика с песни от А до Я!

Виж страничката на БГ радио в Slusham.com и слушкай от там! Куфарчета за послушните!

Коментари (0)

Публикувано в на 17 май 2010 г.