Какво е политическото бъдеще на Цветанов – „На 4 очи“ с онлайн видео и снимки

Какво е политическото бъдеще на Цветанов – „На 4 очи“

„На 4 очи” с Цветанка Ризова неделя, 11 септември, 17:45 ч.,
гост –  Цветан Цветанов и Васил Найденов

Как Цветанов приема неочакваното признание на премиера Борисов, че неговият кандидат за президент е бил и си остава министърът на вътрешните работи – като пропуснат шанс или като нови възможности за политическото си бъдеще? Има ли все пак министър Цветанов колебание за съвместяването на поста на силов министър с този на шеф на предизборния щаб на ГЕРБ и как ще коментира атаката на Ахмед Доган,  който обяви, че предстоят мръсни избори, фалшификации и полицейщина?

Как управляващите ще гарантират честен вот и какви мерки срещу пазаруването на гласове ще приложат? Убедителни ли са Росен Плевнелиев и Маргарита Попова в ролята на претенденти за „Дондуков” 2, ще им помага ли тяхната експертност и непартийност по време на кампанията или напротив – ще им вреди? Какви резултати в борбата за президентския пост и кметските кабинети бил приел както безспорен успех шефът на предизборния щаб на управляващите?

Гост на „На четири очи” ще бъде и певецът Васил Найденов. Зрителите на Нова ТВ ще чуят подробности за новите му проекти, за успешния му дует с Ивайло Колев и за предстоящите нови. Продължава ли още одисеята на звездата с НАП, след като агенцията предизвика ревизии на доходите му и как разбира любимецът на публиката лоялността към държавата.

Видео запис от предаването (епизод 2):

Коментари (0)

Публикувано в на 8 септември 2011 г.