Какво е да си глух? „Размяна на съпруги“ 3 в събота

Как едно семейство с голямо сърце сбъдна мечтата на глухо дете от козлодуй в десети епизод от „Размяна на съпруги” 3

В събота, 1 май от 19:45 часа, PRO.BG ще излъчи 10-и епизод от  „Размяна на съпруги” 3. В него ефирът ще срещне зрителите с две прекрасни семейства.

Едното е семейството на Зоя Христова, Венцислав Йосифов и сина им Любо от Козлодуй (на снимката горе). Те нямат брак, но са безкрайно сплотено семейство. Това, което ги прави толкова близки е не само обичта им един към друг, но и тежката съдба, която споделят. Любо – 14-годишният им син, след поредица болести и лекарски недоглеждания губи 80% от слуха си и в момента е почти глух. Зоя е личен асистент на сина си, а Венцислав в момента е безработен. Семейството живее с 450 лв. на месец. Битката на родителите Любо да има нормално детство и успешно бъдеще са ежедневни. Детето се нуждае от операция, която обаче за съжаление не могат да си позволят.

В 10-и епизод, екипът събра семейството на Зоя със семейство Симеонови. Светлана и съпругът й Чавдар, както и двете им дъщери – Вики и Савана са от София. Светлана работи във фитнес, а Чавдар е охранител. Децата им са ученици, но 18-годишната Вики работи като барманка в нощно заведение. Месечният бюджет на семейство Симеонови е 1700 лв.

Размяната на двете семейства, макар и доста различни се оказа безкрайно успешна и хармонична. Въпреки че Зоя е леко строга и взискателна, тя все пак успя да се разбере с Чавдар и момичетата, дори когато ги накара да носят тапи за уши в продължение на 12 часа, за могат и те да усетят през какво преминава синът й.

По същото време, Светлана откри в лицето на Любо един добър приятел и едно усмихнато дете, което „определено ще има място в моето семейство”, както самата тя призна. Освен веселите моменти, които двамата изкараха в къщата, в 10-а серия ще видим как Светлана сбъдна една от най-съкровените мечти на момчето, тази да го срещне с футболистите от Левски. Как ще се почувства Любо и емоциите, които предизвика тази среща зрителите ще видят в събота, 1 май, в 19:45 часа в поредния епизод от „Размяна на съпруги” 3.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.