Какво държи ДесиСлава до зори на микрофона? Може би мъж!

ДесиСлава пее на любимия си в The Cotton Club

В сряда вечер, поп-фолк примата ДесиСлава пя до ранни зори в елегантното столично заведение The Cotton Club.

Фолкмаратонът стартира в полунощ и се развихри с пълна сила, когато на сцената се качи хитовата изпълнителка. Ослепителната ДесиСлава бе пореден гост на фолк-купоните, които се провеждат всяка сряда в култовия клуб в Студентски град, и взриви емоциите, подбирайки за своите фенове най-хубавите си парчета.

Мощни компании вдигаха наздравици през цялата нощ и окупираха дансинга, впускайки се във вихрени танци с русокосия секссимвол.

Гостите в The Cotton Club прекараха страхотни часове с най-големите хитове на ДесиСлава, която не спря да отправя поздрави към всички купонджии и своя любим мъж – футболистът на Славия  Галин Иванов, който й се наслаждаваше от VIP сепарето заедно със свои приятели.

За всички фенове звучаха песните „Черен сняг“, „Лъжа“, “Бели нощи”, „Без тях не можем“ и много други, а специално за своята половинка, Деси изпълни парчето „Два магнита”, споделяйки, че “тази вечер съм настроена любовно, а това е моята любима песен, за един специален човек”.

В програмата си ДесиСлава бе включила и кавъри на световни поп и рок хитове на Тина Търнър “Simply the best” и Дъфи “Mercy”.Фолк иконата представи за първи път на сцената на The Cotton Club и новата си песен „Agapi mou”, записана в дует с гръцкия секссимвол Костас Мартакис.

Следващата сряда (28.04), The Cotton Club Ви кани на третото издание на конкурса за красота “Miss Cotton Club”, когато ще бъде коронясана красавицата за месец април!

Коментари (0)

Публикувано в на 22 април 2010 г.