Какви проблеми си имала Анн-Джи във Вегас – ще умреш от смях! :)

Футболист зарязан от гаджето си заради клип на Анн-Джи

Малка драма се разиграла по време на снимките на последното видео на Анн-Джи към втория сингъл-„Aй-Ай” от новия и албум „ Barbie Bitch”. Видеото е заснето в Лас Вегас, като за целта е организиран специален кастинг за актьори.

„Държах главната роля да е на бяло момче, въпреки че повечето красиви мъже във Вегас бяха цветнокожи”, споделя певицата и фитнес модел.

След като вече се  отчаяла, че не и допада никой, в последния момент някой довел Баджио – български футболист  от Варна, живеещ във Вегас от известно време.

Младежът допаднал на лолитката и организацията  за снимките започнала. „ Не предполагах, че в страната на неограничените възможности, единственият, който харесах беше българин, което доказва, че българските мъже са едни от най-красивите”.

Снимките започнали, но проблемите тепърва предстояли. Оказало се, че Баджио си има сериозна приятелка – манекенка във Варна, на която не бил споделил, че ще се снима във видео на Анн-Джи.

Момчето зарязало футболната си кариера и заминало за Щатите , с цел да изкара повече пари, с които да обгрижва своята манекенка.

Той работил по три месеца и се връщал за да похарчи всичко изкарано по изгората си, след което отново заминавал . Всяка сутрин и вечер те си писали по скайпа, но в деня на снимките  той не и звъннал.

Манекенката усетила, че има нещо и започнала да звъни непрестанно, с което смутила момчето и той признал за клипа. Последвал ураган от женска ревност, само като чула името на изпълнителката.

„Вече бяхме към края на снимките, но спряхме, докато те си изясняваха отношенията по телефона”.

Не само момчето, но и Анн-Джи се притеснила, когато разбрала, че манекенката зарязала 3 годишната си сериозна връзка, само заради снимките на видеото й.

„Във видеото няма пикантни сцени, а и аз никога не смесвам работата с личния живот”, категорична е R&B изпълнителката.

След като се прибрала в България, Анн-Джи дала няколко съвета на момчето как де си върне приятелката и след около месец научила хубавата новина, че те са отново заедно.

„От тогава питам вече всеки участник  в мое видео преди да го снимам дали си има приятелка и дали тя е съгласна- не обичам подобни проблеми по време на работния процес”. 🙂

Анн Джи – Ай-Ай:

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2010 г.