Каква по-голяма радост за едно радио? Z-Rock ожени слушатели!

Голямата Z-Rock сватба

Рок радиото на България Z-Rock събра завинаги Диана и Кирил – двамата верни слушатели, които преди 2 години се срещнаха във форума на медията и се влюбиха един в друг.

Щастливото събитие се състоя в събота, на 24 април 2010, когато Диана и Кирил се врекоха пред свидетели и много гости да се обичат, докато смъртта ги раздели.

Историята им е много романтична и неразривно свързана с рок радиото на България – Z-Rock. На 24 октомври миналата година Кирил предложи на Диана в ефира на Z-Rock и тя се съгласи да му стане жена пред цялата рок общественост. Всичко това се случи на живо и абсолютно импровизирано в предаването на Елена Розберг, която предаде микрофона и ефира, за да могат двамата влюбени да си кажат съдбоностните думи.

Няколко месеца по-късно всички замесени в тази рок приказка, отново на датата – 24, но април се събраха в гражданското и подпечатаха пред закона романтичната връзка на Диана /позната във форума на Z-Rock като spikey/ и Кирил /познат във форума като vesel_tip/. Голяма част от екипа на радиото беше на мястото на събитието и много пи и се весели за здравето на младата двойка.

Виж страницата на Z-Rock в Slusham.com – новини, на живо, форум, игри, гласувай в анкетата!

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.