Каква е историята на Траяна – горещата звезда от Планета ТВ

Траяна и Валентина Кристи са били колежки в разпаднало се женско трио

Напоследък една от най-коментираните певици е Траяна. Новата звезда на „Пайнер“ дава заявка за сериозна кариера. Не би било изненадващо, ако след година-две, до три тя вземе някое голямо отличие от наградите на „Планета“.

Историята на Траяна е богата, интересна и непоследователна. Истинското й име е Теодора и тя не прави сега първата си крачка към музикалната сцена. Старта си получава от дамското трио „Тринити“, което през 2001 година пожъна голям успех с хита си „С коя си бил?“. Проектът „Тринити“ е дело на музикалната компания на Слави Трифонов.

Тринити – С Коя Си Бил

Не е тайна, че във формацията е участвала и друга певица, която днес търси звездната стълба. Започва като Валя (както се казва по лична карта – Валентина), след разпадането на „Тринити“ става Маца и е продуцирана от „Съни мюзик“. Самият Азис й дава огромна подкрепа, но звездната стълбица отново е далеко от певицата. Днес тя е част от „Пайнер“, а поредният й псевдоним е „Валентина Кристи“.

Да се върнем на Траяна. След разпада на „Тринити“ певицата започва да пее по кръчмите. Преди няколко години прави опит за самостоятелна кариера в „Пайнер“ и началото е много обещаващо, но тя не приема кариерата си сериозно. Следва отново почивка, любовен живот, пеене по кръчми. Преди година тя пак се обръща към „Пайнер“.

В момента Траяна дава заявка за сериозна и успешна кариера. Остава да бъде сериозна и да се превърне в една от звездите на България. Има шанс!

Инфо: Svetsko.com, снимки: „Планета“

Траяна – Ще ти мине

Коментари (0)

Публикувано в на 5 май 2010 г.