Какички си облякоха бодиарта – и айде на купон с N69! (СНИМКИ)

Скандално парти на списание №69 се проведе в диско бар Брилянтин по случай новия брой на списанието

12 октомври 2010 г., София, диско бар Брилянтин

На  12 октомври горещото мъжко списание №69 отново отпразнува новия си брой с предизвикателно парти в диско бар Брилянтин. В известния столичен клуб градусът на купона достигна червена точка заради сексапилните модели, чиито фотосесии разтапят мъжките очи.

За сладострастното начало на вечерта се погрижиха чаровните момичета от Martini. Като welcome drink те поднесоха на всеки гост чаша ароматно Martini Rosato в допълнение с ментови стръкчета.

Таня Дешева и Евгения петканска:

Всеки верен почитател на мъжкото четиво получи и списание. Представен бе и новият ексклузивен №69. В него можем да се насладим на уникалната съвместна фотосесия на футболиста Валери Божинов и плеймейтката Николета Лозанова.

Жоро Неделчев, Любомира Новачкова и Анна-Мария Чернева:

За съжаление чернокосата фотомоделка нямаше възможността да присъства. Въпреки това, не по-малко желаните съблазнителки от кориците на изданието не останаха незабелязани от мъжките погледи. Разбира се, моделите раздаваха автографи върху своите изкушаващи снимки, красящи предишни броеве на №69.

Ударната доза екзотика беше дело на сексапилните танцьорки на диско бар Брилянтин. Те бяха „облечени“само и единствено в боди арт и „безсрамно“ заразяваха посетителите с уникално настроение. Вървяха като неразделни, поради факта, че едната беше номер 6, а другата номер 9!

До ранно утро посетителите на диско бар Брилянтин се наслаждаваха на многобройните удоволствия и прелести. Гореща музика, специално подбрана от DJ Simon, студени напитки, голи женски тела и много страст, „причиниха“ на посетителите една различна и незабравима нощ.

Предизвикателното парти с №69 отново не изневери на традицията си и приложи най-взривяващата формула за нестихващ купон.

Коментари (2)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.