Какъв е рейтингът на радиата? Виж, докато печелиш с Радио 1! с онлайн видео и снимки

Какъв е рейтингът на радиата? Виж, докато печелиш с Радио 1!

Великден по Радио 1

Радиото с най-висок рейтинг раздава великденски награди

Две седмици преди Великден, Радио 1, което за пореден път доказа, че е ефирният номер 1, стартира музикална игра по случай празника.

От днес, 22 март до 1 април включително, феновете на радиото, което пуска само класически хитове, ще могат всеки ден да печелят великденски награди.

Механизмът на играта е също класически – единственото, което слушателите трябва да направят е да следят внимателно програмата на Радио 1 и да се ослушват за нетрадиционни песни в ефира на радиото.

Великденска кошница с лакомства и награди, осигурени от медията, ще спечели този, който изпрати на igra@radio1.bg името на песента-борец на деня след като чуе специфичния сигнал Песен борец преди нетипичното за Радио 1 парче. Победителите ще могат да чуят имената си всеки ден в ефир по време на последната емисия новини на медията в 18 ч.

За пореден път Радио 1 затвърди лидерската си позиция в ефира на столицата и страната според последните представителни проучвания на TNS TV Plan от месец февруари. Слушателите на Радио 1 са активни и работещи жени и мъже между 26-35 и 36-45 години, със средно или висше образование и очевидно добър музикален вкус.

Първенството в по-младата възрастова категория между 15-25 и 18-36 безапелационно държи радио ENERGY, друга водеща радиостанция от групата на Communicorp, с фокус върху най-големите хитове на 90-те години.

В градовете Варна и Пловдив Радио 1 е номер 1 за слушателите между 31-45 и 46-54 и дели водещите позиции в различните възрастови таргети с радио ENERGY и любимите песни от 90-те, което отново е лидер в групите между 15-30 и 18-36 години.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 март 2010 г.