Как започна новото „В неделя с…“, с гост: Десислава! (+ВИДЕО)


Десислава пее народна песен и ария на Камен Воденичаров – защото може

Десислава направи признание в ефир какво би искала да промени: „Само едно единствено нещо – да бъда по-огранизирана“.

Гласовитата певица бе първият гост на Камен Воденичаров, който смени Димитър Цонев „В неделя с…“ Промяната в предаването пък бе не само водещият, но и мястото откъдето се излъчва то. На принципа проба-грешка БНТ пренесе студиото от НДК в столичен чалга клуб, с типичната атмосфера, която няма как да се промени от два транспаранта – отбелязва Емилия Стоянова, Signal.bg.

Иначе зрителите разбраха, че от любов Десислава би простила изневяра.

„Човешко е да се греши, разбира се не е желателно“ – каза тя и бе категорична, че от любов няма как да се откаже от професията си. Десислава се слави като певица с различни превъплъщения и това при нея е съвсем естествено, защото има дарбата да представи на ниво отделните музикални жанрове.

„Доста бързо ми омръзват еднаквите неща, може би защото Господ ми е дал таланта за изпълнявам различните стилове“ – обясни певицата и запя народната песен „Заблеяло ми агънце“.

„Българският фолклор е необятен и много вълнуващ“ – каза Десислава, като отправи апел децата в училище да имат възможност да изучават повече български флклор, защото не е редно в чужбина да знаят повече за нашата музика, отколкото у нас.

„Предпочитам да пея с някой, който пее по-зле от мен, за да изпъкна аз“ – пошегува се изпълнителката, в отговор на въпроса с кого би желала да направи дует.

За кой ли път певицата бе подканена да имитира някой от колегите си, което видимо я притесни и тя тактично подмина, хващайки се за предложението на Камен, че може да имитира него.

Чухме Десислава с ария от мюзикъла „Котките“.

„Някои от музикантите даже ме насърчаваха да спра да пея поп-фолк и да се захвана само с това“ – призна певицата, а за финал на гостуването си представи своето откритие Nadia.

Инфо: Signal.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2010 г.