Как се викат духове?

Акценти в предобедната програма на Нова телевизия – 27 октомври 2012 г.

Сергей Станишев е гост на „Събуди се” тази събота

Председателят на БСП и лидер на партията на европейските социалисти Сергей Станишев ще бъде гост в предаването „Събуди се” тази събота.  В рубриката „В първо лице” ще стане ясно ще сезира ли левицата Конституционния съд заради редактирания от мнозинството от ГЕРБ въпрос за националното допитване за втора атомна централа. Зрителите ще разберат как Станишев отговаря на упреците, че референдумът е най-скъпата предизборна кампания на БСП, кои идеи в проектобюджета за 2013-та година  подкрепя и с кои предложения ще се бори. Малко по-късно в ефира на „Събуди се”  водещата Мирослава Иванова ще се срещне със съдийката от „ X Factor” Поли Генова,  в един летен разговор за солените дни, музиката и импулсивните решения в живота. За финал на предаването вредите и ползите от социалните мрежи с Васил Иванов в „Нокаут” ще дискутират журналистите Ива Николова и Драгомир Симеонов, а в „Репортерски сериал” зрителите ще видят и втората част от интервюто, което световноизвестният канадски лектор Джон Кехоу даде специално за „Събуди се”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В първия ден от уикенда лекарите в „Специалистите“ ще ни дадат съвети за това как да се преборим със старостта, като разкажат за най-новите процедури за хидратация на лицето, а в  духовната част ни очакват наставници, които ще ни разкрият мистерията около викането на духове, както и гледането на карти Таро.

Гледай видео запис от предаването онлайн

За завършек на съботния полуден  Лора и Стоян от кулинарното шоу „Бон Апети” ще разкрият важна тайна от кухнята – как се приготвят лесни, домашни и много вкусни ястия, без да трябва да прекараме уикенда в готвене. За предаването те са подготвили разкошен топъл хляб с пълнеж от  гъби и сирена. Освен него, домакините на екрана ще сервират апетитна доматена супа с пиле и запечени на фурна макарони с риба тон. Какъв ще бъде десертът след тях, ще разберем веднага след „Специалистите”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2012 г.