Как се става каубой с онлайн видео и снимки

Как се става каубой

Акценти в програма на Extreme Sports Channel за 02/2012

НОВИ ЕПИЗОДИ: Cowboy U – 3 сезон
От 1 февруари, всяка сряда, 21:20

Край Роки Маунтийнс в Колорадо, в едно истинско ранчо група от осем градски момчета от цяла Америка ще изживеят приключението на живота си. Те ще заменят домашния комфорт и безопасност за три седмици, изпълнени с кал, опасности и болка. Ще изпробват уменията, решителността и куража си. Но само четирима ще се състезават в родеото за парична награда, слава и правото да бъдат наричани „каубой“.

Професионалните каубои Роко Уочман и Джъд Лефю и техният екип от опитни специалисти се опитват да научат няколко граждани на каубойския начин на живот само за три седмици.

ПРЕМИЕРА: Summer Dew Tour 2011
От 22 февруари, всяка сряда и четвъртък, 17:10

Това е водещото ежегодно събитие за екстремни спортове от световна класа.

„The Dew Tour“ е най-голямото, най-атрактивното и най-престижното състезание за екстремни спортове, представящо най-добрите атлети в света.

Гледайте сезон 2011 само по Extreme!

НОВ СЕЗОН: Dr. Danger – 2 сезон
От 6 февруари, всяка седмица, от понеделник до четвъртък, 20:30

Границата между приключението и опасността е много фина и д-р Боб Арнот ще преведе зрителите през нея. Качвайки се на камион, пълен със сомалийски наемни войници, той поема на пътешествие, което придава ново значение на израза „да носиш оръжие“. Гмурка се на 50 м. дълбочина в суданското Червено море, обитавано от множество акули, за да разгледа палубата на военен кораб, потънал по време на Втората световна война…

Д-р Боб Арнот е отличен с награди телевизионен корепондент, международен пътешественик, спортист, лекар и писател. Той разкрива историите на хора, места и местни проблеми с уникалния си стил.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2012 г.