Как се прави и как се разваля магия – в „Горещо“ е зловещо!

„Горещо” предупреждава: Магиите водят до бавна и мъчителна смърт!

Истински практикуващ ходжа показва тайнствения свят на магиите и разкрива шокиращи подробности за последиците от тях

Тази събота, 2 октомври, в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” един истински ходжа разкрива тайнството на магиите и обяснява зловещите последствия от лошите заклинания.

Не е лесно да намериш човек, който да разкрие тайните на ходжите и да покаже нагледно как се правят или как се развалят магии.

„Има казано, че ходжа направи ли нещо на човек, или няма разваляне, или има трудно разваляне, защото ходжата се ражда с тези способности!” – казва ходжа Маарем и показва как и с какво работи в практиката си по разваляне на магии.

„Развалянето на магията става много по-трудно от правенето!” – твърди той и споделя, че основно клиентите му са българи и християни, „защото турците не си правят толкова, колкото българите”.

Ходжа Маарем подробно разкрива какви са признаците и последствията при различните видове магии за хората, на които са направени.

„Основно лошите магии се правят от паричен интерес или от любов.” – обяснява ходжа Маарем и разкрива, че някои жени от фолк средите постигат влияние и контрол върху определени мъже чрез конкретна магия. – „Прави се това нещо – и се прави от край време! И ще се прави и след нас!”

Какво може да намери човек в къщата си, когато му е направена магия? Какво трябва да прави и да не прави, ако намери такова нещо? Каква магия поръчват някои свекърви, за да разделят снаха си от сина си и как младото семейство може да разбере има ли такава магия?

Какво означават завързаните лъжици и забодените игли? Как някои жени постигат влиянието и контрола върху определен мъж и какви са последствията за него, когато му е направена такава магия?

Как парче обикновена хартия, молив и коса могат да доведат до нещастие, разруха и смърт?

Как вода и молитва могат да причинят на една жена психически и физически разстройства и завинаги да я лишат от потомство?

Какво е „дрехата на духа”? Каква е разликата между магия и проклятие?

Има ли магазин за аксесоарите, с които работят ходжите и откъде се снабдяват с вода от мъртвец и кожа от змия? Как изглежда тайнствената книга, от която ходжите четат, когато правят магия?

Тази събота в „Горещо” – отговорите на всички тези въпроси.

„Горещо”, събота, 2 октомври 2010г., 22:10 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (22)

Публикувано в на 2 октомври 2010 г.