Как се купува реклама във Food Network, Travel Channel и Fine Living?

Scripps партнира с Нова Броудкастинг Груп за рекламни продажби в България

Трите лайфстайл телевизии от портфолиото на Scripps Networks Interactive – Food Network, Travel Channel и Fine Living, ще предлагат рекламни продажби за рекламодатели в България от 1 ноември 2017 г. Scripps Networks Interactive избра за партньор на българския рекламен пазар Нова Броудкастинг Груп, водещата медийна и технологична компания в страната, което бележи ново стратегическо сътрудничество.

Travel Channel, Food Network и Fine Living са част от Scripps Networks Interactive, лидер в предоставяне на съдържание, посветено на пътешествията, дома и начина на живот. След пълната локализация на трите телевизии от януари 2017 г., естествена следваща стъпка в развитието на Scripps на българския пазар е откриването на нови възможности за рекламодателите в страната. С обявяването на партньорството със Scripps Networks Interactive, Нова Броудкастинг Груп ще отговаря за рекламните продажби на пет международни групи и 19 канала.

От 1 ноември 2017 г. трите телевизии стават част от портфейла на Нова Броудкастинг Груп, с което рекламодателите ще получат достъп до рекламно време в популярните канали.

„Нашите канали предлагат уникална гледна точка към пътешествията и истинските приключения. Те излъчват предавания в разнообразни жанрове – от епични пътувания до луксозни домове и кулинарни преживявания – така че рекламодателите от различни сектори, като например туристическия, луксозните марки, бързооборотни стоки и играчи на пазара на недвижими имоти, могат да открият най-добрата платформа за своята реклама именно тук. Много сме щастливи, че започваме да работим с рекламни партньори в този важен регион,“ коментира Филип Лъф, управляващ директор на Scripps Networks Interactive за Великобритания, Европа, Близкия изток и Африка.

Красимира Василева, директор Продажби в Нова Броудкастинг Груп, коментира: „Щастливи сме, че към голямото ни семейство се присъединяват три нови телевизии. Нова Броудкастинг Груп и Scripps Networks Interactive за първи път ще предложат на българския пазар възможността за реклама в Travel Channel, Fine Living и Food Network. Вярвам, че новото стратегическо партньорство е безспорна оценка за експертизата на водещата медийна и технологична компания в страната в разработването на продажбите на реклама на нови за България рекламни платформи“.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 ноември 2017 г.