Как Рут представи елегантното си творчество в Sofia Live Club

Рут оставя доволни всички клубни столичани с по-префинен вкус

Снощи, стотици фенове на качествения соул и фънк саунд, обсадиха столичния Sofia Live Club, за да чуят на живо своята любима изпълнителка. Опашката от запалени фенове, които изчакваха търпеливо да влязат в „епицентъра на торнадото”, продължи и след полунощ.

Рут излезе на сцената малко след 23:30 ч. и веднага изправи на крака претъпканата зала. Придружаваха я: Боян Златков (Епето) – бас, Петко Дреников – китара, Филип Александров – пиано, Елена Ангелова (Unlimited) – перкусии, Теодор Иванов (Unlimited) – барабани.

Концертът започна с фънки парчето Hello, последва бавното и мелодично Sunshine, композирано от Краси от D2 и по текст на самата Рут. За пръв път пред публика изпълнителката изпя парчето “Защо” с мелодичен саунд, разработен от Рахел Тодорова.

Сред специалните гости на вечерта бяха Белослава, Нуфри и Стефан Вълдобрев, с които Рут изпълни в дует по една песен. „Ела с мен” бе озаглавено парчето, на което бе отделено специално внимание в репертоара на певицата. Именно него тя посвети на фондацията I Can Too, като каза, че всички трябва да бъдем съпричастни към това, което се случва с толкова много деца в България. Think Like A Man, една от любимите песни на Рут, пък бе нейният специален поздрав към всички присъстващи дами. Певицата не пропусна да екзалтира допълнително публиката с парчето на Jill Scott Bedda At Home, поднесено в оригинална преаранжировка от Unlimited.

За финал Рут покани на сцената Стефан Вълдобрев, с който изпълниха безспорния хит „Бряг с цвят най-зелен”. След повторното повикване от публиката прозвучаха и добре познатите акорди наSee Me Win.

С топли благодарности към своите фенове, към музикантите, към хората, които я подкрепят и с обещание за нови концертни провокации, Рут се раздели с публиката.

Виж интервю с Рут, дадено дни преди концерта. Там говори и за гаджето си!

Коментари (0)

Публикувано в на 1 май 2010 г.