Как MSAT се превръща в икономическо-спортна телевизия

MSAT вече излъчва в 15 града на България – промените започват!

Телевизия MSAT се готви да се превърне в новата “бизнес телевизия” на България. Промяната ще се усети от зрителите поетапно, съобщиха от ръководството на телевизията.

В момента цялата новинарска структура е преориентирана към отразяването на икономическите новини, фондовите пазари, стоковите борси, дейностите на банките, застрахователния сектор и всички бизнес и икономически профилирани събития, както в България, така и по света.

На няколко етапа ще бъдат въвеждани новостите в програмата. В момента новинарските емисии са разпределени така, че през дневния и вечерния пояс, да задоволяват зрителския интерес към всичко случващото се.

В 15.15 ч. всеки делничен ден зрителите, които се интересуват от борси, акции и валути могат да сверят часовника си с последните данни и цифри, които представя и анализира новото лице сред екипа на новинарския екип Владимир Сиркаров. Цялата информация той обобщава в предаването “Пазарите”.

В края на работната седмица Владимир Сиркаров представя авторското си предаване “Сделка на седмицата”. В него икономисти и анализатори коментират най-интересните сделки, осъществени на българската и на чуждите фондови борси, както и ръста в продажбата на акции и ценни книжа на различните български и чужди компании. Кои са осъществените големи сделки и до каква степен са изгодни са темите, които се коментират в “Сделка на седмицата”.

Силно присъствие в ефира има вече и спортният отдел на телевизията. Всеки ден първата спортна емисия новини стартира от 17.15 ч. Другата седмица MSAT ще представи изненадващо ново популярно лице в ефира на спортните си емисии.

На по-късен етап ще стартира и новият сутрешен бизнес блок на телевизията, който се разработва от голямо звено продуцентски екип. Телевизията излъчва с нова телевизионна техника на SONY, а последната гордост е стартът на ефирното излъчване в 15 града в България на MSAT.

Коментари (1)

Публикувано в на 1 май 2010 г.