Как футболистите живеят с по 220 лева? Виж в „Сеизмограф“

Теми и акценти в „Сеизмограф” – събота, 26 септември, от 18 часа по bTV

В „Контра“: Полицаи и жители на монтанско село заедно ще обсъждат чувстват ли се достатъчно защитени от закона

Как футболистите живеят охолно със заплата от 220 лева? Пламналите през седмицата футболни скандали са повод тази събота водещата Светла Петрова да покани именития играч на ЦСКА и бивш старши треньор на националния тим Пламен Марков и президента на „Литекс“ Трифон Попов, които ще коментират „черните“ каси във футбола, укритите данъци и проверките на НАП в клубовете, както и мистериозния неосъществен трансфер на футболисти от „Левски“ в казанския „Рубин“.

Рубриката „Контра“ ще се опита да направи по-нестандартен прочит на актуалните граждански и професионални протести. Полицаи и жители на монтанско село заедно ще обсъждат чувстват ли се достатъчно защитени от закона.

В студиото ще гостуват представители на полицейския синдикат часове преди протеста им в неделя и хора от Горно Церовене, където миналата събота четирима роми пребиха до смърт 17-годишния Любомир Ангелов. Местните са потресени, че единият от извършителите вече е на свобода.

В зрителския „Хастар“ Стефан Стоилов и майка му Севда Стоилова ще попитат как община Асеновград е издала разрешително за строеж на ограда, която буквално зазижда прозорците на семейната им къща.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 септември 2009 г.