Как дубльорката на „лошото момиче“ Лияна остана без работа (+видео) с онлайн видео и снимки

Как дубльорката на „лошото момиче“ Лияна остана без работа (+видео)

Лияна се бие без дубльорка в „Лошите момичета”

Новият клип на Лияна „Лошите момичета” успя да се нареди сред най-гледаните клипове в сайта Vbox7.com, като само за три дни от пускането си регистрира над 100 000 гледания.

В атрактивното видео красивата изпълнителка на „Сънни” е в спортно амплоа. Лияна, която е бивша балканска шампионка на 800 метра за девойки, за първи път демонстрира в клип спортните си умения.

Основната част от снимките е на пистата на Националната спортна академия, където освен като атлетка, певицата показва и стабилно вледеене на бойни техники. Тя щедро раздава ритници и крошета в битка с професионални каскадьори.

Боят се получил толкова натуралистично, че дори не се наложило Лияна да ползва специално ангажираната дубльорка. Причината се крие във факта, че днес красавицата тренира дори повече от времето на състезателната си кариера, пробягвайки ежедневно 8 километра крос плюс фитнес.

„В клипа, както и в живота, хората (каскадьорите) се опитват да ме съборят всячески, но аз ставам и се изправям винаги. Но най-любима ми е финалната сцена, в която целувам дъщеричката ми Дениз”, споделя Лияна подробности окло сюжета.

Не по-малко любопитен е фактът, че във видеото на живо е показано как тя се сдобива с нова татуировка. Клипът е дело на екипа на режисьора Ники Нанков, а за стайлинга и визията на певицата са се погрижили Анелия Монова, Биляна и Жоро Петков. Снимките продължили до 3 часа през нощта, като доста студенти от НСА останали до края да окуражават с бурни възгласи и аплодисменти певицата.

Лияна – Лошите момичета

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.