Как да кормуваш… вкъщи – „Преди обед“ с онлайн видео и снимки

Как да кормуваш… вкъщи – „Преди обед“

Изчезват ли българските имена и новият симулатор за шофиране –в „Преди обед” по bTV

На 19 октомври (сряда) от 10:00 часа в магазинно-информационното предаване „Преди обед” по bTV Маги Желязкова ще посети родилното отделение, за да провери защо хората кръщават децата си с чуждоезични имена. В студиото Елена Розберг ще разговаря по темата „Изчезват ли българските имена?“ с етнолога от Националния етнографски музей към БАН доц. Петя Ванкова и нумеролога Кристина Сунгарска. Те ще дадат конкретни примери за комбинации от букви в името, които гарантират успех в живота.

В студиото на „Преди обед” трима млади български учени ще представят изобретението си, с което печелят втора награда на Европейски конкурс за млади учени  – симулатор за шофиране, с който можем да кормуваме от личния си компютър.  Елена Розберг ще тества уменията си зад волана заедно с Георги Георгиев и Георги Атанасов – студенти в СУ, специалност „Софтуерно инженерство“ и Калина Петрова, ученичка в 11 клас на Пловдивската математическа гимназия.

Пред зрителите на bTV фолк певицата Магда ще разкаже за  тежкия инцидент с АТВ, който е преживяла, и за прекарания цял месец на легло.

Ексклузивно в „Преди обед” топ моделът Кристина Милева ще разкрие кой е новия мъж до нея. Тя ще разкаже любопитни подробности от личния си живот на Жоро Тошев, който се срещна с нея в дома й в Милано.

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2011 г.