„Как да хванеш богаташ“ идва барабар с Дона Спанглър в България с онлайн видео и снимки

„Как да хванеш богаташ“ идва барабар с Дона Спанглър в България

„Как да хванеш богаташ“ на пазара от ноември

Авторката Дона Спанглър идва у нас за представянето на книгата

Дългоочакваната книга на Дона Спанглър ще бъде на пазара в средата на ноември, обявиха от издателска къща „ЛИК“. Одобреното заглавие на български ще бъде „Как да хванеш богаташ – Принципите на Принцесата“. Първите копия ще получат специалните гости на представянето на книгата, които ще имат възможност и да вземат автограф от Дона.

„Заглавието звучи скандално, но както казва самата авторка – трябва ли да се извиняваме, че освен любов искаме и финансова сигурност? Защо е социално по-приемливо да търсиш висок и красив мъж, отколкото богат и успял? Всъщност книгата не е наръчник за златотърсачки, а пътеводител за “принцеси” – така Дона Спанглър нарича истинските жени, които ценят себе си и знаят какво искат от живота“ – обяснява директорът на ИК „ЛИК“ Елена Козарева.

Но “принципите на принцесата” не целят само да помогнат на жените да открият своя богат принц. Тяхното предназначение е да разкрият начини, по които човек се чувства по-добър, по-силен, по-самоуверен. Те трябва да помогнат на всяка жена да види принцесата в себе си, така че независимо в кого е влюбена, да е готова за прекрасна връзка. А ако мъжът, в когото се е влюбила, е богат – толкова по-добре!

Самата Дона води много активен живот на актриса, продуцент, шоу водеща, писател, консултант по лични взаимоотношения.

Посланието на книгата е и нейното лично послание към всяка жена – да цени самата себе си, да се наслаждава се на живота, да бъде щастлива и да живее пълноценно.

Коментари (2)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.