Къде е Маги? – В гроба! Бранко или Катя я уби?! с онлайн видео и снимки

Къде е Маги? – В гроба! Бранко или Катя я уби?!

Чернев открива истинския убиец на Маги Табакова, а  кланът Табакови се разпада тази неделя от 22.30 часа по bTV

След смъртта на Маги Табакова семейството й се разпада. Точно преди опелото, Бранко Андонов е арестуван за разпит. Чернев и компания, подплатени и от сериозни доказателства, не успяват да изтръгнат самопризнания от архитекта и прибягват до крайна мярка – среща между евентуалния убиец на Маги и нейната майка. Ще се огъне ли Бранко и дали той ще се окаже убиецът на Маги, зрителите на bTV ще разберат тази неделя от 22.30 часа.

Радослав и Вяра Табакови поемат по различни пътища. Почернената майка се връща в родния си дом, заедно с двете си по-малки дъщери, а Радо взима решение да отнеме живота на Бранко независимо какво ще му коства това.

Семейство Илиеви също е на път да се разпадне. В основата отново е Юлия, която вижда последен шанс да раздели Косьо и най-добрата си приятелка, като прибягва към гнусна и долна лъжа. Дими също лъже майка си за отношенията с баща му, което довежда до тежък разрив между съпрузите, а резултатът от него ще бъде почти фатален.

Най-тежко събитията около Маги се отразяват в семейство Андонови. Катерина научава от доктор Щерева, че Яна си въобразява, че има косми по цялото тяло, мрази се и затова се самонаранява. Осъзнава колко е тежко положението й и за първи път проявява истинска майчинска загриженост. В същото време Андрей се досеща, че човекът, който винаги пази гърба на Бранко, е Катерина. Сглобява пъзела и стига до извода, че Катерина е проследила Бранко, убила е Маги и след това е изчистила къщата. Директно заплашва госпожа Андонова, че знае, че тя е убийцата и е въпрос на време да го докаже. Дали подозренията на Чернев ще се окажат верни, зрителите на bTV ще видят в неделя, 17 февруари, от 22.30 часа.

Гледай видео запис от епизод 48 онлайн
Гледай видео запис от епизод 49 онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 16 февруари 2013 г.