Къде е Маги? В bTV, но вече от 20 часа в неделя!

Неочаквана целувка между Табакова и Чернев ще обърка чувствата на героите в следващите епизоди на „Къде е Маги?”

От 7 октомври поредицата ще се излъчва всяка неделя от 20:00 до 22:00 часа по bTV

Каква ще бъде реакцията на Радослав (Георги Стайков), след като завари сестра си Катерина (Параскева Джукелова) в леглото с най-добрия си приятел ще стане ясно в новите епизоди на „Къде е Маги?”. Отношенията между Табаков и Никола (Александър Димитров) ще поемат в нова посока, което ще отчае финансиста и ще го отведе в стриптийз бар, където обаче го очаква неприятна изненада.

Междувременно, в отчаянието си Вяра (София Кузева-Чернева) решава, че единствено Бранко (Атанас Сребрев) може да я изслуша и да й даде кураж. След разговора си с него, обаче, тя започва да се чувства още по-излишна за разследването и се амбицира да вземе нещата в свои ръце, като прибегне до услугите на журналистката Ева. Нищо не подозиращата Табакова е на път да се забърка с много опасна мафия. Единственият, който успява навреме да се намеси е Чернев (Иван Бърнев). Намесата му ще доведе до неочаквано развитие – двамата ще се подадат на момента и ще последва емоционална целувка.

Ива (Маргита Гошева) и Косьо (Влади Люцканов) продължават да се карат за това дали ще имат второ дете. Илиева е притеснена дали съпругът й не й изневерява. След неочаквана среща с непозната жена на пътя, Косьо се чувства малко гузен и решава да възстанови отношенията със съпругата си.

Ще намерят ли път отново един към друг Илиеви, ще прости ли Бранко изневярата на Катерина и какви последици ще има за Никола посещението в стриптийз клуба, ще стане ясно в новите епизоди на „Къде е Маги?” тази неделя от 20:00 часа по bTV.

Гледай видео запис от епизод 14 онлайн
Гледай видео запис от епизод 15 онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 5 октомври 2012 г.